Selecteer een pagina

Ons Aanbod

Ons Aanbod

Hieronder zie je ons aanbod en het rooster van onze groepslessen.

Bel 010 – 261 33 26 om je groepsles  te reserveren

XCO

XCORE is een core training waarbij de focus ligt op het opbouwen van conditie, het versterken van spier- en bindweefsel en het verbranden van calorieën. Door middel van de speciaal ontworpen XCO-trainer wordt het uithoudingsvermogen en de explosieve kracht in je spieren vergroot. Met als resultaat een strak en slank lichaam! De XCO-trainer is een compacte buis gevuld met grit. Het heen en weer bewegen van het grit zorgt voor een hogere en effectievere belasting op je spieren. Je zult daarnaast gedurende de hele les je core aan moeten spannen om in balans te blijven. Dit geeft XCORE de garantie voor keiharde buik- en rugspieren! 

Pump

Pump is een effectieve training waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. Hiermee verbeter je kracht, uithoudingsvermogen en je spierconditie! Pump creëert niet alleen kracht, het geeft ook je zelfvertrouwen een boost. Je daagt alle spiergroepen uit om alles te geven en de inspirerende muziek en motiverende instructeur helpen jou om fit te worden en te blijven.

Body Form

Tijdens Body Form train je de buik, benen en billen. De drie belangrijkste B’s van het lichaam! Met deze groepsles train je met behulp van cardio- en krachtoefeningen alle drie de B-zones en verbrand je calorieën. Het is de workout voor mensen die aan lichaam en conditie willen werken. Tijdens een Body Form-les gebruik je diverse materialen als halterstangen en gewichten. Door weerstand aan de oefeningen toe te voegen, daag je jezelf uit om net een stap verder te gaan dan de veilige zone en maak je de spieren krachtiger.

Combat

Body Combat is een cardio-workout, waarbij je met veel kracht al je energie eruit gooit. Je komt helemaal los met dit programma. Het programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en bestaat uit veel verschillende disciplines zoals karate, boksen, taekwondo, Tai Chi en Muay-Thai.

Boksen

Iedereen kan vechten, maar slechts weinigen kunnen boksen. Toch is boksen een zeer boeiende sport. Een individuele sport die grote beweeglijkheid, accuraat handelen, snelle oriëntatie, concentratievermogen, discipline, anticipatie en creativiteit vraagt. Het zal door zijn aard goede voorwaarden scheppen tot de ontwikkeling van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, moed en zelfbeheersing.

Zumba

 

De revolutionaire Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Zumba lijkt niet op een workout, omdat het zo leuk is! Het geheim is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “Ritmeprogressie”. Elke swingende Zumba workout beweging werkt tegelijk aan het onderlichaam, de buikspieren, middel en het bovenlichaam en is makkelijk te leren

Yoga

 

 

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen (Asana’s) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten.

Maandag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag